Течовете от терасата са най-трудни за откриване и ремонтиране. Проблемът може да идва от некачествено положената хидроизолация или на грешки при изграждането на самата сграда. Ние, които сме част от екипа на нашата фирма, можем да се справим, с мисията откриване на теч от тераса, и да отстраним аварията използвайки най-модерните технологии и инструменти за работата.

откриване на теч от открита тераса в софия

Ако течът от терасата предизвиква поява на вода под прозорците или около вратите, то е време да потърсите професионална помощ. В случай, че не обърнете достатъчно внимание на проблема, последния може да доведе до наводняване на съседите отдолу, което ще Ви струва много скъпо на по-късен етап. Ето за това, при такива ситуации ни потърсете за да Ви помогнем със скрития теч.

За откриване на теч от терасата използваме термокамера и специални за тези цели скенери, които са в състояние да фиксират мястото на теча. Следващата стъпка е да отстраним теча, за да не се стига до сериозни неприятности. За съжаление обаче някои клиенти ни търсят прекалено късно, когато наводненията са факт и ние трябва да се борим с овладяване на ситуацията. Въпреки всичко даваме гаранция за качество.

Диагностиката на течове от терасата се извършва, когато времето е слънчево и сухо, и отсъства пряката влага на крайна повърхност. По този начин термокамерата ще проработи във ваша полза. За повече информация относно сроковете за изпълнение на задачите, се свърже с нас.

Това, което можем да заявим е, че откриваме течове от тераси в 100% от случаите. До този момент няма негативни коментари за услугите ни, което красноречиво говори за нашата успеваемост, когато видим теч, който се дължи на лош сграден проект или на дефектирала хидроизолация. Не само, че ще се справим с проблема, но и ще Ви дадем необходимата гаранция.

Какво може да очаквате от нас?

  • Подробна диагностика с термокамера и скенер;
  • Откриване на теча от терасата;
  • Отстраняване на почти всички видове течове;
  • Допълнителни ремонтни дейности;
  • Бърза и адекватна работа от специалисти;

Това са нашите основни предложения, от които можете да се възползвате. Не омаловажавайте течовете от терасата, тъй като те носят големи рискове за апартаментите в жилищните блокове и кооперации. Сами виждате, че има изход от ситуацията и той се намира в професионалните услуги. Последните ще бъдат предложени от нас и ще се намесим решително във ваша полза.