Подовото отопление включва тръби, вкопани под вашия под, които циркулират гореща вода от котел, за да поддържат стаите ви приятно и равномерно затоплени през зимата. Докато повечето модерни системи са изградени с твърди PEX тръби, които няма да развиват пукнатини с възрастта, по-старите системи използват поцинковани тръби, които са склонни да корозират и да предизвикват и да развиват течове след няколко десетилетия на употреба.

Ако подозирате, че вашата подово отоплителна система може да предизвиква влагата в коридора, спалнята или друго помещение вкъщи, се свържете с нас, които сме строго профилирани в установяването и отстраняването на течове от подово отопление в София и района. Имаме натрупан опит в продължение на повече от 7 години и разрешени десетки казуси свързани с течове от подово отопление.

Важно е да се отбележи, че разполагаме с професионална термокамера и поддържаща към нея апаратура, които ще направят Вашия проблем лесен за разкриване и съответно изкъртване в минимално количество за отстраняване на теча.

За повече информация погледнете нашата ценова листа и се консултирайте по телефона с нас, какво е необходимо да направите преди да ни повикате!

откриване на течове от подово отопление с термокамера в софия

Термографското изображение в случая ни дава детайлна информация затова какво се случва под завършващата повърхност (плочки, ламинат и т.н.). Погледнато с просто невъоражено око, нищо не подсказва за това, че отдолу имаме теч (разлив) на вода. Това е основното предимство на тази технология - термографска диагностика.

откриване на теч от газово котле инсталация лира баня