Скритите течове не са рядкост, но когато става дума за теч от съседи, ситуацията е много неприятна. Ето защо ние предлагаме откриване на течове от съседни апартаменти посредством използването на термокамера FLIR и съпъстшаща апаратура на TRAMEX. Нашата мисия е да установим откъде идва течът и да го отстраним своевременно. Работим бързо и качествено, за да разрешим проблема ви.

Ние предлагаме откриване на теч от съседи, защото искаме да предпазим жилището ви от неприятни явления, каквито са появата на мухъл, отлепването на плочки и наводняването. Естествено, течът от съседите може би не е причинен нарочно, но това не означава, че ще причини по-малко щети на дома ви. Тук от ключово значение е да поддържате добри междусъседски отношения, тъй като специалистите трябва да имат достъп до апартаментите.

теч в банята от съседа

Какви са причините за теч от съседа?

Има много причини, които могат да доведат до теч от съседите. Най-често тревожното явление се появява заради пробита тръба на топла и студена вода или запушване на вертикалния щранг. Не е изключено течове да се появят и от спукване на маншон на тоалетната, теч от душ кабината и т.н. Но каквато и да е причината ние ще се справим по блестящ начин. Модерните технологии, които използваме и инструментите ни, са в основата на доброто изпълнение на работата ни. Уверете се във всичко това, като се свържете с нашата фирма.

Защо да изберете нас за откриване на течове?

Фирмата ни има голям опит в откриване на теч от съседи и ще свърши работата по най-добрия начин. Установяването на течовете се извършва чрез термографска камера, като не се налага къртене на стени, подове и замазки. След като извършим необходимата диагностика на проблема ще се заемем с неговото разрешаване. Единственото изискване към Вас е да ни осигурите достъп до двата апартамента, където ще действаме по поставената задача.

И, ако преди много години откриването на течове от съседни жилища беше много трудно, то сега тази работа не представлява никаква сложност, особено за опитните ни служители. Вие получавате гаранция за качество и можете да ни гласувате пълно доверие. С наша помощ ще преодолеете гнева си от неприятния теч и ще продължите приятелството със съседите си.