Ако изпитвате затруднения заради теч в подземен гараж, то не бива да се притеснявате, тъй като ние ще Ви помогнем да отстраните проблема. Нашата фирма предлага професионално откриване на течове, като използваме съвременна апаратура, с която ще извършим диагностика и ще се справим с неприятната ситуация. Работим качествено и предлагаме гаранция за дейността ни.

Първото нещо, което ще направим за Вас е да локализираме теча в подземния гараж. Веднага щом установим откъде идва той ще преминем към ремонтните дейности, ако са в нашата компетентност. Служим си с модерни инструменти, с чиято помощ разрешаваме и най-сложните задачи. Тук трябва да Ви информираме, че при откриване на теч в подземен гараж не се налага къртене, защото изследването се извършва посредством термографска камера и допълнителна техника.

Течовете в подземните гаражи идват основно от покрива и по стените. И в двата случая обаче нашата намеса ще бъде решителна и Вие ще получите перфектно обслужване включващо анализ на ситуацията и премахване на появилите се течове. До този момент сме обслужвали не един или два обекта, където сме демонстрирали своите умения, възможности и приоритети.

Защо да ни позвъните?

Фирмата ни разполага със специалисти, които ще извършат откриване на теч в подземен гараж за много кратко време. Но ние не само ще открием теча, но и ще го отстраним. Работим със собствени и висококачествени материали за изолиране на гаражни покриви и стени. С тяхна помощ ще спрем бъдещи течове правещи лошо впечатление на ползвателите на гаражите.

Причините за течове в подземните паркинги и гаражи биха могли да бъдат най-различни. Ето защо ние ще извършим подробен анализ, който ще установи откъде се появяват течовете и какво ги предизвиква. Броени минути по-късно ще се погрижим за отстраняване на проблема довел до неприятната ситуация. Времето за ремонт се определя от степента на повредата.

Кога да потърсите нашите услуги?

В случай, че от тавана на подземния гараж тече вода върху автомобилите или по стените се образуват големи мокри петна, то не се колебайте да ни се обадите. Ако не обърнете внимание на тези явления, то ще доведете до щети в гаража, а и ще си навлечете гнева на посетителите.

Повече информация за услугата откриване на теч в подземен гараж, позвънете на нашите телефони за връзка или използвайте контактната форма, за да ни изпратите електронна поща.